improved
Teams verwijderen | Delete teams
🇬🇧
English below
Team verwijderen
Het is een stuk eenvoudiger geworden om teams te verwijderen die je niet meer nodig hebt. Het verwijderen van een team kan ingewikkeld zijn wanneer er shifts, uren en andere gegevens aan gekoppeld zijn die je niet per ongeluk wilt verwijderen.
- Bij het verwijderen van een team kun je nu eenvoudig alle bestaande gegevens overzetten naar een ander team.
- Zo gaat er geen data verloren en kun je het ongebruikte team toch verwijderen.
📖 Informatie: Team verwijderen

👭
Delete teams
Removing unused teams is now much easier. Deleting a team can be complicated when it contains registered shifts, hours, or other important data that shouldn’t be removed accidentally.
- With the new deletion flow, you can easily transfer all existing data to another team before deleting it.
- This ensures that no data is lost while still allowing you to clean up unused teams.
📖 Information: Delete team
